squid bezlepková rybí omáčkaSpolečně s ústřicovou a sójovou omáčkou je rybí omáčka jednou ze tří základních ingrediencí thajské kuchyně. Tato thajská rybí omáčka je vyrobená z čerstvých ančoviček a soli, je fermentovaná 18 měsíců, aby byla dosažena její vysoká kvalita, obsahovala přírodní proteiny a měla vynikající aroma a čistou červenavou barvu. Díky své silné vůni je tato rybí omáčka vhodná nejen na smažení, ale i na marinování a namáčení hotových jídel.SloženíANČOVIČKY 77%, mořská sůl, cukrVýživové údaje na 100 mlEnergie 230 kJ / 55 kcalTuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 gSacharidy 3,4 g z toho cukry 3,4 gBílkoviny 10,0 gSůl 24,4 gSkladováníSkladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v lednici.Země původuThajsko